Saturday, April 2nd 2011

Nya favoriter

Jag insåg att jag inte hade uppdaterat min samling med favoritbilder på Flickr på väldigt länge. Så jag gick igenom alla bilder sedan i april 2010 och valde ut ett gäng som jag tycker platsar där.

Lila/rosa Krollilja

Gul daglilja

De två bilderna här ovanför tog jag vid sommarstugan utanför Söderhamn. Fotografering är ett trevligt tidsfördriv inte minst på semestern. =)

Drommen, Jämtland

Den här tog jag i Jämtland, på ett sån där galen David-strapats vid halv fem på morgonen. När alla andra låg och sov lånade jag svärmors bil och åkte iväg en sväng i jakt på motiv. I bilden syns Drommen, en fin liten kulle på ~1000 meter som vi besteg sommaren 2009 (men valde att undvika 2010).

Hjortron i HDR

Dagen därpå gjorde jag samma sak igen, men utan bil. Jag knallade upp på Österfjället (vi bodde vid foten av fjället) och fick den här bilden vid halv femtiden. Det är en HDR-bild som för ovanlighetens skull ser ganska realistisk ut i mina ögon.

Våfflor

Den här är väl knappast något fotografiskt mästerverk … men den innehåller ju våfflor.

Linnea

En av bilderna från en liten fotosession med Linnea i Linnes Hammarby utanför Uppsala.

Allén till Haga slott

Enköpings-Näs kyrka

Enköpings-Näs kyrka

De här tre bilderna tog jag en kylig dag i december strax utanför Enköping.

Comments are closed.