Tuesday, September 16th 2008

Mer svamp

I dag tog jag en ny sväng ut i Kronskogen och hittade några fler svampar. Denna gång utrustad med en plastpåse för att kunna gå ner på knä i mossan utan att bli blöt. (Alternativt för att slippa gå ner i 80-procentig split över kameran på ministativet för att kika in i sökaren uppifrån och upp-och-ner.)

18831 - Old look

Har skapat ett recept i Lightroom för detta lite ålderdomliga utseende. Gillar det skarpt, även om jag säger det själv.

18841 - Old look

Alla svampbilder finns i en samling på mitt Flickr-konto.

Edit: Här är en till bild som jag gillade från expeditionen:

18822 - 2008-09-15 kl 12.26

Min klasskompis från Sundsvall Emma har på nolltid utvecklats till en grym fotograf. (Kanske har hon alltid varit det?) Dagens favoriter var dessa två tre.

Comments are closed.